Coq no Vin

Coq no Vin

Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Kylling

  1. Krydr kyllingelårene med salt og peber - brun dem i olien og sæt til side.
  2. Sautér løg og hvidløg - tilsæt gulerødder, knoldselleri og bladselleri og lad sautere.
  3. Drys mel over og lad brune.
  4. Kom kyllingelårene tilbage i gryden, hæld fond på, tilsæt krydderier og suppevisk.
  5. Lad simre under låg i 45 minutter.
  6. Tilsæt glaserede champignon og perleløg og smag til med salt.

Glaserede champignon og perleløg 

  1. Rist champignon i olie - sæt til side.
  2. Tilsæt perleløg, smør, vand og sukker - lad koge op og karamellisere.
  3. Kom champignon tilbage på panden og smag til med salt.

Perlebyg

  1. Kog perlebyg i saltet vand indtil mørt - hæld vandet fra.
  2. Bland den varme perlebyg med smør, citronskal og persille.

Forslag til anretning

Servér den varme coq no vin med perlebyg og friskhakket persille.