Coq no Vin
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Kylling
- Krydr kyllingelårene med salt og peber - brun dem i olien og sæt til side.
- Sautér løg og hvidløg - tilsæt gulerødder, knoldselleri og bladselleri og lad sautere.
- Drys mel over og lad brune.
- Kom kyllingelårene tilbage i gryden, hæld fond på, tilsæt krydderier og suppevisk.
- Lad simre under låg i 45 minutter.
- Tilsæt glaserede champignon og perleløg og smag til med salt.
Glaserede champignon og perleløg
- Rist champignon i olie - sæt til side.
- Tilsæt perleløg, smør, vand og sukker - lad koge op og karamellisere.
- Kom champignon tilbage på panden og smag til med salt.
Perlebyg
- Kog perlebyg i saltet vand indtil mørt - hæld vandet fra.
- Bland den varme perlebyg med smør, citronskal og persille.
Forslag til anretning
Servér den varme coq no vin med perlebyg og friskhakket persille.