Fennikelkylling i fladbrød med Ingridærte-hummus

Fennikelkylling i fladbrød med Ingridærte-hummus

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Fennikelkylling

  1. Bland kyllingekødet med citronskal, knuste fennikelfrø, hakket persille og salt, og rør det til en fars.
  2. Form kyllingefarsen til kofta på træspyd.
  3. Grill kyllingespydende til de er gennemstegte.

Ingridærte-hummus

  1. Kog udblødte Ingrid ærter med natron til de er møre, ca. 15 minutter.
  2. Blendes med persille, citronskal, hvidløg og olivenolie.
  3. Smag til med salt.

Den kan holde sig 2 uger på køl.

Forslag til servering:

Fennikelsalat

  1. Skær fennikel i tynde skiver på et mandolinjern.
  2. Bland feldtsalaten med fennikel og skalotteløg skåret i tynde både, bland med eddike og salt og peber.

Forslag til anretning

  1. Servér fennikelkyllingen med lune pitabrød, ærtehummussen og salat, samt feta og tomater.