• Produkter
  • Opskrifter
  • 100% dansk kylling
  • Ansvarlighed
  • Om os
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • Opskrifter
    • Opskrifter med hel kylling
    • Opskrifter med brystfilet
    • Opskrifter med inderfilet
    • Opskrifter med hakket kylling
    • Opskrifter med færdigstegt kylling
    • Opskrifter med underlår
    • Opskrifter med strimler og tern
    • Opskrifter med hele lår
    • Opskrifter med overlår
    • Opskrifter med lårfilet
    • Opskrifter med indmad
    • Marinader til fersk kylling
    • Traditionelle danske retter med et twist
    • Sæt Asien på kantinemenuen
    • Sæt kylling på sommerbuffeten
    • Sæt kylling på julebuffeten
  • Produkter
    • Brystfilet
    • Hel Kylling
    • Hakket kylling
    • Færdigstegte produkter
    • Inderfilet
    • Skiver, strimler og tern
    • hele lår
    • Overlår
    • Udbenet overlår
    • Underlår
    • Vinger
    • Indmad
    • Øvrige produkter
  • 100% dansk kylling
    • Fødevarekvalitet i top
    • Dansk fra ende til anden
    • Rose kyllinger
  • Ansvarlighed
    • Hjertesager
    • Tænk grønnere med kylling
  • Om os
    • Kontakt
    • Ses vi på årets messer?
  • Kataloger
  • Kontakt
  • ROSE Kylling Foodservice
  • 100% dansk kylling
  • Fødevarekvalitet i top
  • KIK-systemet

Et stringent system sikrer fødevaresikkerhed, sporbarhed og kvalitet

Et stringent system sikrer fødevaresikkerhed, sporbarhed og kvalitet

Vi kan dokumentere vores kyllingers forhistorie i detaljer. Ikke kun tilbage til deres eget æggestadie, men helt tilbage til da deres oldeforældre var æg.

I Danmark har vi, som eneste land i verden, udviklet et kvalitetssystem, der omhyggeligt dokumenterer de danske kyllingers sundhed, kvalitet og trivsel. Systemet hedder KIK - Kvalitetssikring i Kyllingeproduktionen. 

Systemet er et stringent sporbarheds-system, som følger  kyllingerne i alle led; fra forældredyrene, over æg til stald og videre til køledisken. Systemet fortæller os kyllingernes forhistorie, ligesom vi kan sikre og dokumentere fødevaresikkerheden og dyrenes sundhed i detaljer.

Ovenstående figur viser hele forsyningskæden fra jord til bord, og hvem der indberetter data til KIK-systemet.

Rugeriet registrerer de daggamle kyllinger, og producenten registerer derefter, hvordan kyllingerne har haft det, mens de var i stalden. Og så fremdeles. Når slagteriet har registreret sine oplysninger, er det producenten, der afslutter en rotation.

Del
Print
  • Produkter
  • Opskrifter
  • Tilmeld nyhedsbrev
Kontakt os
  • Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
  • Cookie- og Privatlivspolitik for ROSE POULTRY (ligger på rosekylling.dk)
  • Adfærdskodeks for ROSE POULTRY