Bag Rosenholm Slot på Djursland ligger herregården Rosenholm Hovedgaard. Her leder Søren Glibstrup Jensen driften af gårdens to kyllingehuse med en kyllingeproduktionen på ca. 700.000 konventionelle kyllinger årligt.

Kyllingernes ve og vel er det vigtigste

"Det vigtigste for mig er, at mine kyllinger trives og har et godt liv, mens de er i min stald. Mine kyllinger er friske og livlige. De er nysgerrige og kommer hen, når man sætter sig ned. De støvbader, hvilket for mig er et tegn på, at de har det godt og at strøelsen er i orden. Det gør mig glad at se. 

Min fornemste opgave som landmand er at behandle mine dyr godt. Det er deres ve og vel, der er bestemmende for virksomhedens eksistens," siger driftsleder Søren Glibstrup Jensen.

Vil du vide mere om Rosenholm Hovedgaard?

Få hele historien om kyllingeproduktionen på Rosenholm Hovedgaard.

Læs den på rosekylling.dk

Værd at vide om danske kyllinger

Alle danske kyllinger går frit omkring i en varm stald og kan spise og drikke, når de har lyst. Danske kyllinger har generelt en meget høj trædepudesundhed og en meget lav dødelighed.

Sådan har en dansk ROSE Kylling det

I vores produktsortiment kan du finde konventionelle kyllinger samt 1- og 2-hjertemærkede kyllinger. Uanset hvilken type kylling, du køber, kan vi stå 100% inde for både fødevarekvaliteten og dyrevelfærden.

Se forskelle og ligheder her

Danske kyllinger har høj sundhed og lav dødelighed

I Danmark har vi en meget høj trædepudesundhed, meget få flokke, der skal behandles med antibiotika og en meget lav dødelighed.

Læs mere

Kyllingernes fjerdragt

Kyllingernes fjerdragt ændrer sig i takt med deres vækst. Når de skifter de gule dun ud med hvide fjer kan de se forpjuskede ud.

Læs mere