• Produkter
  • Opskrifter
  • 100% dansk kylling
  • Ansvarlighed
  • Om os
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • Opskrifter
    • Opskrifter med hel kylling
    • Opskrifter med brystfilet
    • Opskrifter med inderfilet
    • Opskrifter med hakket kylling
    • Opskrifter med færdigstegt kylling
    • Opskrifter med underlår
    • Opskrifter med strimler og tern
    • Opskrifter med hele lår
    • Opskrifter med overlår
    • Opskrifter med lårfilet
    • Opskrifter med indmad
    • Marinader til fersk kylling
    • Traditionelle danske retter med et twist
    • Sæt Asien på kantinemenuen
    • Sæt kylling på sommerbuffeten
    • Sæt kylling på julebuffeten
  • Produkter
    • Brystfilet
    • Hel Kylling
    • Hakket kylling
    • Færdigstegte produkter
    • Inderfilet
    • Skiver, strimler og tern
    • hele lår
    • Overlår
    • Udbenet overlår
    • Underlår
    • Vinger
    • Indmad
    • Øvrige produkter
  • 100% dansk kylling
    • Fødevarekvalitet i top
    • Dansk fra ende til anden
    • Rose kyllinger
  • Ansvarlighed
    • Hjertesager
    • Tænk grønnere med kylling
  • Om os
    • Kontakt
    • Ses vi på årets messer?
  • Kataloger
  • Kontakt
  • ROSE Kylling Foodservice
  • 100% dansk kylling
  • Fødevarekvalitet i top
  • 100% salmonellafrie kyllinger

100% salmonellafrie kyllinger

Danske kyllinger betegnes i dag som 100% salmonellafri.

Mange års massiv og målrettet indsats har givet danske producenter af kylling så stor en viden om salmonella, at branchen har kunnet minimere forekomsten i danske kyllinger. 

Indsatsen har givet Danmark særstatus i EU. Ingen andre EU-lande har samme høje testniveau som Danmark. 

I Danmark tester vi intensivt for salmonella i kyllinger. Kyllingeproducenterne tester hvert eneste hold kyllinger i stalden to gange frem mod slagtning. Når kyllingerne er slagtet, tester slagteriet for salmonella. Endeligt tager vi også løbende stikprøver af det færdige produkt efter pakning.

Derudover fortager Fødevarestyrelsen en årlig kontrol af alle kyllingeproducenter for at sikre, at kyllingeproducenterne overholder alle dyrevelfærdsregler, herunder salmonellatest.

Det betyder, at et eventuelt salmonellatilfælde vil blive opdaget, inden produkterne når ud til de danske forbrugere. 

Del
Print
  • Produkter
  • Opskrifter
  • Tilmeld nyhedsbrev
Kontakt os
  • Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
  • Cookie- og Privatlivspolitik for ROSE POULTRY (ligger på rosekylling.dk)
  • Adfærdskodeks for ROSE POULTRY