Kråser, 500 g. Frost
- Kolli: 18 x 500 g
 - Kalibrering: Ukal.
 - Indpakning: Pose
 - Holdbarhed: 8 mdr.
 
| Vægt pr. enhed: | 500 g | 
|---|---|
| Varenummer: | 76202056 | 
| Produktstregkode: | 5760725200370 | 
| Næringsindhold pr. 100 g.: | |
|---|---|
| Energi | 473 kJ / 113 Kcal | 
| Fedt | 4,2 g | 
| - heraf mættet fedt | 1,1 g | 
| Kulhydrater | 0,5 g | 
| - heraf sukkerarter | 0 g | 
| Protein | 18 g | 
| Salt | 0,17 g | 
Tilberedning
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.
STEGEPANDE: Vend kråserne i mel, salt og peber. Varm smør på en pande og steg kråserne ved middelvarme. Tilsæt væde og lad kråserne simre i mindst en time til de er gennemstegte. Tilsæt lidt kulør og jævn sovsen.
God køkkenhygiejne: Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Ingredienser
Kyllingekråser. 
Kyllingen er opdrættet, slagtet, tilberedt og pakket i Danmark.
Opbevaring og holdbarhed:
Ved -18°C eller koldere: Se ”Bedst før”.
Ved +5°C eller koldere: ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.
Produktets genanvendelse
Sorter emballagen som plastaffald.