Lever, 500 g. Frost
Kyllingelever er god i paté, stuvninger og i salat.
- Kolli: 18 x 500 g
- Kalibrering: Ukal.
- Indpakning: Pose
- Holdbarhed: 8 mdr.
| Vægt pr. enhed: | 500 g |
|---|---|
| Varenummer: | 76101066 |
| Produktstregkode: | 5760725200363 |
| Næringsindhold pr. 100 g.: | |
|---|---|
| Energi | 487 kJ / 116 Kcal |
| Fedt | 4,2 g |
| - heraf mættet fedt | 1,2 g |
| Kulhydrater | 5,0 g |
| - heraf sukkerarter | 0 g |
| Protein | 19 g |
| Salt | 0,17 g |
Tilberedning
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.
STEGEPANDE: Dup den optøede lever tør med køkkenrulle. Varm smør på en pande og lad det bruse af. Steg kyllingeleveren i cirka 10 minutter ved svag varme, til de er gyldne og gennemstegte.
God køkkenhygiejne: Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Ingredienser
Kyllingelever.
Kyllingen er opdrættet, slagtet, tilberedt og pakket i Danmark.
Opbevaring og holdbarhed:
Ved -18°C eller koldere: Se ”Bedst før”.
Ved +5°C eller koldere: ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.
Produktets genanvendelse
Sorter emballagen som plastaffald.