Lever, 500 g. Frost

Kyllingelever er god i paté, stuvninger og i salat.

  • Kolli: 18 x 500 g
  • Kalibrering: Ukal.
  • Indpakning: Pose
  • Holdbarhed: 8 mdr.
  • Dansk Kylling

    Dansk Kylling

  • Nøglehuls mærket

    Nøglehuls mærket

  • Frost produkt

    Frost produkt

  • Halal Slagtet

    Halal Slagtet

Vægt pr. enhed: 500 g
Varenummer: 76101066
Produktstregkode: 5760725200363
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 487 kJ / 116 Kcal
Fedt 4,2 g
- heraf mættet fedt 1,2 g
Kulhydrater 5,0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 19 g
Salt 0,17 g

Tilberedning

Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.

STEGEPANDE: Dup den optøede lever tør med køkkenrulle. Varm smør på en pande og lad det bruse af. Steg kyllingeleveren i cirka 10 minutter ved svag varme, til de er gyldne og gennemstegte.

God køkkenhygiejne: Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering. 

Ingredienser

Kyllingelever. 

Kyllingen er opdrættet, slagtet, tilberedt og pakket i Danmark.

Opbevaring og holdbarhed:  

Ved -18°C eller koldere: Se ”Bedst før”.
Ved +5°C eller koldere: ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.

Produktets genanvendelse

Sorter emballagen som plastaffald.  

Opskrifter med indmad