Overlår uden rygben 100%, 130-160 g. Køl
- Kolli: 4 x 2000 g
- Kalibrering: 130-160 g
- Indpakning: Pose
Vægt pr. enhed: | 2000 g |
---|---|
Varenummer: | 53204008 |
Produktstregkode: | 5760725227711 |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 814 kJ / 195 Kcal |
Fedt | 14 g |
- heraf mættet fedt | 2,7 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 17 g |
Salt | 0,20 g |
Tilberedning
Steges i varmluftsovn ved 180°C i cirka 40 minutter.
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Ingredienser
Ferske kyllingeoverlår uden rygben. Klasse A.
Kyllingen er opdrættet, slagtet, tilberedt og pakket i Danmark.
Opbevaring og holdbarhed ved max +5°C
Uåbnet: Se ”Sidste anvendelsesdato” på forsiden af emballagen.
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Bør ompakkes ved nedfrysning.
Produktets genanvendelse
Sortér emballagen som plastaffald.