

3 slags stegte hotwings
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Hot Wings med nem kartoffelsalat og ranchdressing
-
Tilbered hotwings ved 220°C indtil gennemstegte, ca. 20 minutter.
Nem kartoffelsalat
- Skær kartoflerne i skiver.
- Bland mayonnaisen med sennep, sukker og salt, vend kartoffelskiverne heri.
Ranchdressing
-
Bland alle ingredienserne sammen til en dressing.
Chili Hot Wings med kartoffelbåde og gochujangmayo
- Vend hotwings med chilipulver.
- Tilbered hotwings ved 220°C indtil gennemstegte, ca. 20 minutter.
Kartoffelbåde
- Vend kartoflerne med salt og olie.
- Bages ved 220°C i ca. 20 minutter.
Gochujangmayo
- Bland mayonnaise og gochujang.
Hot Wings med eddikepulver, løgringe og cream cheesedip
- Tilbered hotwings ved 220°C indtil gennemstegte, ca. 20 minutter.
- Vend dem i eddikepulver.
Løgringe
- Skær løgene i store ringe.
- Vend løgringene i mælk, derefter i mel blandet med fint salt.
- Fritér løgringene indtil gyldne.
- Drys med flagesalt.
Cream cheesedip
- Blandes til en dressing.
Tip
Servér hotwingsene som de er, eller giv dem ekstra krydderi. For eksempel chili- eller eddikepulver.
Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/