3 slags stegte hotwings

3 slags stegte hotwings

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Hot Wings med nem kartoffelsalat og ranchdressing

  1. Tilbered hotwings ved 220°C indtil gennemstegte, ca. 20 minutter.

Nem kartoffelsalat

  1. Skær kartoflerne i skiver.
  2. Bland mayonnaisen med sennep, sukker og salt, vend kartoffelskiverne heri.

Ranchdressing

  1. Bland alle ingredienserne sammen til en dressing.

 

Chili Hot Wings med kartoffelbåde og gochujangmayo

  1. Vend hotwings med chilipulver.
  2. Tilbered hotwings ved 220°C indtil gennemstegte, ca. 20 minutter.

Kartoffelbåde

  1. Vend kartoflerne med salt og olie.
  2. Bages ved 220°C i ca. 20 minutter.

Gochujangmayo

  1. Bland mayonnaise og gochujang.

 

Hot Wings med eddikepulver, løgringe og cream cheesedip

  1. Tilbered hotwings ved 220°C indtil gennemstegte, ca. 20 minutter.
  2. Vend dem i eddikepulver.

Løgringe

  1. Skær løgene i store ringe.
  2. Vend løgringene i mælk, derefter i mel blandet med fint salt.
  3. Fritér løgringene indtil gyldne.
  4. Drys med flagesalt.

Cream cheesedip

  1. Blandes til en dressing.

Tip

Servér hotwingsene som de er, eller giv dem ekstra krydderi. For eksempel chili- eller eddikepulver.

 

Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/