Tapasbræt med BBQ underlår

Tapasbræt med BBQ underlår

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

BBQ-underlår

  1. Vend underlårene direkte fra frost i krydderierne.
  2. Steg dem i ovnen ved 200°C indtil gennemstegte ca. 20 minutter - eller grill dem.

Grillede peberfrugter

  1. Grill peberfrugterne ved høj temperatur til skindet er sortgnistret.
  2. Skær et kryds i bunden af peberfrugterne og pres saften ud i en skål.
  3. Pisk peberfrugtsaften med olie, sherryeddike, hvidløg, sukker, salt og peber.
  4. Pil skindet af peberfrugterne, og skær dem i lange strimler.
  5. Anret og hæld dressingen over.
  6. Afpynt med kapers og frisk oregano.

Ristede hvidløgssvampe

  1. Steg champignon i olivenolie med hvidløg, salt og peber - smag til med citronsaft.
  2. Tilsæt persille kort inden servering.

 

Forslag til anretning

Anret tapasbræt med de grillede BBQ underlår, grillede peberfrugter, ristede hvidløgssvampe og resten af tilbehøret.

 

 

Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/