

Tarteletter med kylling i svampe, syltede kejserhatte og perleløg
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Kylling i svampe
- Sautér hvidløg i smør, og lav en velouté med mel og hønsefond.
- Tilføj svampe og kyllingetern, lad koge 10 minutter.
- Tilsæt estragon, smag til med citronskal, salt og hvid peber.
syltede kejserhatte
- Kog æbleeddike, vand, sukker, salt, peber og sennep sammen til en syltelage.
- Lad syltelagen afkøle før der tilsættes kejserhatte, perleløg og timian - lad sylte mindst 24 timer.
Forslag til anretning
Lun tarteletterne, fyld dem med kylling og svampe, afpyntes med syltede kejserhatte, perleløg og ærteskud.
Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/