Chicken Pot Pie
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Kylling til fyld
- Kom kyllingestrimler i en hulbakke, lad steame ved 70°C indtil gennemvarme.
- Vend kyllingestrimlerne i mel, lad dem brune i smør.
- Hæld grøntsagsbouillon på og lad reducere en smule.
Grøntsager til fyld
- I en anden pande: sautér løg, porre, hvidløg, svampe og timian – blandes derefter med kylling og bouillon.
- Tilføj fløde og lad reducere – smag til med citronskal, æbleeddike, salt og hvid peber.
- Kommes i fade, dækkes med butterdej.
- Smør butterdejslåget med æg, prik hul på midten af dejen – bages i ovn ved 200°C indtil færdigbagt ca. 20 minutter.
Forslag til anretning
Serveres varm
Tip
Variér grøntsagerne med ærter, kartofler eller knoldselleri.
Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/