Chicken Pot Pie

Chicken Pot Pie

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Kylling til fyld  

  1. Kom kyllingestrimler i en hulbakke, lad steame ved 70°C indtil gennemvarme. 
  2. Vend kyllingestrimlerne i mel, lad dem brune i smør. 
  3. Hæld grøntsagsbouillon på og lad reducere en smule.

Grøntsager til fyld

  1. I en anden pande: sautér løg, porre, hvidløg, svampe og timian – blandes derefter med kylling og bouillon. 
  2. Tilføj fløde og lad reducere – smag til med citronskal, æbleeddike, salt og hvid peber.  
  3. Kommes i fade, dækkes med butterdej. 
  4. Smør butterdejslåget med æg, prik hul på midten af dejen – bages i ovn ved 200°C indtil færdigbagt ca. 20 minutter.

Forslag til anretning

Serveres varm

Tip

Variér grøntsagerne med ærter, kartofler eller knoldselleri.     

 

Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/