Grillede hot wings og coleslaw

Grillede hot wings og coleslaw

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Hot wings:

  1. De stegte hot wings varmes på grillen til de er gennemvarme/i ovn ved 220°C 20 i minutter.

Coleslaw

  1. Hvidkål og gulerødder snittes i fine strimler.
  2. Mayonnaise, skyr og sennep røres sammen, smages til med sukker, salt og peber.
  3. Hvidkål og gulerødder vendes i dressing og sættes mindst 1 time på køl inden servering.

Bagte kartofler: 

  1. Kartoflerne halveres og pensles med olie, krydres med salt og peber.
  2. Grilles eller steges indtil de er gennemvarme.

100% dansk kvalitetskylling til dit køkken

Fødevarekvalitet i top

Du kan altid trygt servere ROSE Kylling for dine gæster. Som dansk fødevareproducent er vi underlagt nogle af verdens strammeste krav til kvalitet, hygiejne og fødevaresikkerhed og vi tager vores ansvar som fødevareproducent meget alvorligt.

Læs mere

5xDK - din garanti for 100% dansk kvalitetskylling

ROSE Kylling er 100% dansk gennem hele produktionskæden. Danske forældredyr, dansk rugeri, danske gårde, danske leverandører af foderstof og dansk slagteri.

Læs mere

Sådan har en dansk ROSE Kylling det

I vores produktsortiment kan du finde konventionelle kyllinger samt 1- og 2-hjertemærkede kyllinger. Uanset hvilken type kylling, du køber, kan vi stå 100% inde for både fødevarekvaliteten og dyrevelfærden.

Se forskelle og ligheder her

Kylling med omtanke

Vores hjertesager

Vi indgår i en række samarbejder, der støtter gode formål. Vi donerer hvert år penge til Kræftens Bekæmpelsens kamp mod brystkræft, planter træer til gavn for miljøet med organisationen Plant et Træ og leverer overskudsvarer til JunkFood, der producerer og leverer varme, næringsrige aftensmåltider hver dag til hjemløse i København.

Læs om vores hjertesager

Kylling som et klimabevidst kødvalg

Kylling er et godt kødvalg for alle, der søger at reducere miljøpåvirkningen. For eksempel er klimabelastningen fra hakket kylling meget mere sammenligneligt med plantebaseret fars end med hakket oksekød.

Læs om kyllingens CO2e-udledning