Kartoffel-porre suppe

Kartoffel-porre suppe

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Steg kyllingeskind sprødt på en pande, og hak det derefter ud i små stykker.
  2. Tilsæt snittet porre, skåret kartofler, hvidløg, og skalotteløg i gryden baconen har været i, og tilsæt fløde og hønsefond.
  3. Lad det hele koge til det er mørt og blend det med løvstikke og comté ost.
  4. Tilsæt vand til den rette konsistens og smag til med smør, citron saft, salt og peber.

Servering 

  1.  Anret suppen på en bund af stegte kartoffeltern, brændte porretoppe, rimmet porre, løvstikkeolie og sprødt kyllingeskind.  

 

Opskriften er udviklet af Philip Eistrup Davidsen fra JunkFood.