![Kråser, 500 g. Frost](/globalassets/rose-kylling-ny/chicken-on-cuttingboard/kraaser-raa-1920x1080px.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kyllingehjerter i rødvinssauce](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/indmad/kyllingehjerte-i-roedvinssauce.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kyllingehjerter i rødvinssauce
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Ordn kyllingehjerterne og steg dem i smør til de er gyldne.
- Hæld rødvin ved og lad det koge op indtil vinen fordamper.
- Tilsæt bouillon og fløde, og lad det simre under låg 30 minutter.
- Kom kulør i og jævn saucen.
- Kom løg, rødløg og squash i, og lad dem koge kort med.
- Smag til med salt og peber.
- Kyllingehjerterne i rødvinssauce afpyntes med tranebær, og serveres med kartoffel-jordskokmos samt rødbedesalat.
Kartoffel-jordskokmos
- Kartofler og jordskokker koges møre uden salt.
- Moses og tilsættes smør, mælk, hvidløg og persille.
- Smages til med salt og peber.
Rødebedesalat
- Rødbeder og æbler rives groft.
- Vendes med feta og hakket timian.
- Smages til med salt og peber.