Kyllingehjerter i rødvinssauce

Kyllingehjerter i rødvinssauce

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Ordn kyllingehjerterne og steg dem i smør til de er gyldne.
  2. Hæld rødvin ved og lad det koge op indtil vinen fordamper.
  3. Tilsæt bouillon og fløde, og lad det simre under låg 30 minutter.
  4. Kom kulør i og jævn saucen.
  5. Kom løg, rødløg og squash i, og lad dem koge kort med.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Kyllingehjerterne i rødvinssauce afpyntes med tranebær, og serveres med kartoffel-jordskokmos samt rødbedesalat.

Kartoffel-jordskokmos

  1. Kartofler og jordskokker koges møre uden salt.
  2. Moses og tilsættes smør, mælk, hvidløg og persille.
  3. Smages til med salt og peber.

Rødebedesalat

  1. Rødbeder og æbler rives groft.
  2. Vendes med feta og hakket timian.
  3. Smages til med salt og peber.