![Stegte tern af brystfilet, 1-hjertet. Frost.](/globalassets/rose-kylling-ny/chicken-on-cuttingboard/stegte-tern-af-bryst_1h_1920x1080.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kyllingekebab i pitabrød](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/brystfilet/kyllingekebab-i-pita.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kyllingekebab i pitabrød
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Hak løg og hvidløg fint.
- Vend kyllingekebab, løg og hvidløg sammen med spidskommen, koriander, salt og peber.
- Steges i olie i ca. 10 minutter.
Tilbehør:
- Rødløg snittes i fine skiver, skylles i sigte under koldt vand og dryppes af.
- Salat skæres i strimler, tomater skæres i store tern.
- Grøntsager vendes sammen med hakket persille, oliven og olivenolie.
- Smages til med salt og peber
Forslag til anretning
- Pitabrød varmes i ovn eller på grill.
- Kyllingekebab, salat og yoghurt anrettes i små skåle på fad.