Marinade med honning og laurbær

Marinade med honning og laurbær

Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Laurbærblade og limeblade knuses groft og røres sammen med de øvrige ingredienser. Marinaden smages til med salt og peber.
  2. Kyllingen vendes i marinaden og trækker 1-2 timer.
  3. Marinaden tørres af og kyllingen gennemsteges i ovn eller på pande.
  4. Til opskriften er anvendt ca. 300g parteret kylling, men den kan også anvendes til hel kylling på følgende måde:
  5. Kyllingen ridses med en skarp kniv og marinaden pensles på.
  6. Derefter krydres kyllingen med salt og peber og steges i en forvarmet ovn ca. 1 1/2 time ved 180 grader.

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere