Nordisk kyllingegryde med havtorn og Ingrid ærter
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Snit porrerne fint og hak hvidløg.
- Skræl jordskokkerne og skær dem i grove tern.
- Svits dem af og sæt til side.
- Blancher perleløgene i letsaltet vand.
- Skær champignon i grove tern og svits i lidt olie.
- Tilsæt perleløgene og rist dem sammen med champignonerne.
- Hæld hvidvin eller hvidvinseddike samt fløde på panden og kog lidt ind.
- Svits hakket kylling i en gryde med lidt olie.
- Tilsæt hvidløg, porrer, Ingrid ærter, hønsefond og de tilberedte jordskokker, champignon og perleløg.
- Lad retten simre til det hele er mørt.
- Jævn evt. saucen og smag til med salt, peber og havtorn lige inden servering.
Opskriften er udviklet af Kokkenes Køkken
Tips til opskriften
- Havtorn gør retten syrlig. Bliver retten for syrlig for din smag, kan du tilsætte ekstra fløde.
- Chili kan også mindske syrligheden i retten
Serveringsforslag
-
Pynt med mizunasalat
- Servér retten med et stykke groft brød