Nordisk kyllingegryde med havtorn og ingridærter

Nordisk kyllingegryde med havtorn og ingridærter

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Snit porrerne fint og hak hvidløg.
  2. Skræl jordskokkerne og skær dem i grove tern.
  3. Svits dem af og sæt til side.
  4. Blancher perleløgene i letsaltet vand.
  5. Skær champignon i grove tern og svits i lidt olie.
  6. Tilsæt perleløgene og rist dem sammen med champignonerne.
  7. Hæld hvidvin eller hvidvinseddike samt fløde på panden og kog lidt ind.
  8. Svits hakket kylling i en gryde med lidt olie.
  9. Tilsæt hvidløg, porrer, ingrid ærter, hønsefond og de tilberedte jordskokker, champignon og perleløg.
  10. Lad retten simre til det hele er mørt.
  11. Jævn evt. saucen og smag til med salt, peber og havtorn lige inden servering.


Opskriften er udviklet af Kokkenes Køkken

Tips til opskriften

  • Havtorn gør retten syrlig. Bliver retten for syrlig for din smag, kan du tilsætte ekstra fløde. 
  • Chili kan også mindske syrligheden i retten

Serveringsforslag 

  • Pynt med mizunasalat

  • Servér retten med et stykke groft brød