

Tortilla wraps med kyllingekebab
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Varm kyllingekebaben på panden i 10 minutter under omrøring eller i ovnen i 8 minutter ved 180 grader (varmluft).
- Snit spidskålen og skær tomat, agurk og avocadoer i tynde både
Kebabdressing:
- Rør alle ingredienserne sammen i en skål.
- Smag til med salt og peber.
Anretning:
- Lun tortilla pandekagerne efter anvisningen og smør dem med kebabdressingen.
Produkter med stegt kylling
100% dansk kvalitetskylling til dit køkken

Fødevarekvalitet i top
Du kan altid trygt servere ROSE Kylling for dine gæster. Som dansk fødevareproducent er vi underlagt nogle af verdens strammeste krav til kvalitet, hygiejne og fødevaresikkerhed og vi tager vores ansvar som fødevareproducent meget alvorligt.
5xDK - din garanti for 100% dansk kvalitetskylling
ROSE Kylling er 100% dansk gennem hele produktionskæden. Danske forældredyr, dansk rugeri, danske gårde, danske leverandører af foderstof og dansk slagteri.
De danske ROSE kyllinger
Hos ROSE POULTRY producerer vi konventionelle kyllinger og to typer velfærdskyllinger (1-hjertet og ECC). Alle vores kyllinger, uanset type, lever deres liv under gode kår hos danske landmænd.Kylling med omtanke

Vores hjertesager
Vi indgår i en række samarbejder, der støtter gode formål. Vi donerer hvert år penge til Kræftens Bekæmpelsens kamp mod brystkræft, planter træer til gavn for miljøet med organisationen Plant et Træ og leverer overskudsvarer til JunkFood, der producerer og leverer varme, næringsrige aftensmåltider hver dag til hjemløse i København.