Hele lår uden rygben 100%, 230-270 g. Frost
- Kolli: 4 x 2500 g
- Kalibrering: 230-270 g
- Indpakning: Pose
- Holdbarhed: 12 måneder
Vægt pr. enhed: | 2500 g |
---|---|
Varenummer: | 73304351 |
Produktstregkode: | 5760725114271 |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 713 kJ / 170 Kcal |
Fedt | 11 g |
- heraf mættet fedt | 3,4 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 18 g |
Salt | 0,16 g |
Tilberedning
Direkte fra frost:
Steges i varmluftsovn ved 180°C i cirka 60 minutter.
Optøede:
Steges i varmluftsovn ved 180°C i cirka 45 minutter.
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Ingredienser
Hele Kyllingelår uden rygben. Klasse A.
Kyllingen er opdrættet, slagtet, tilberedt og pakket i Danmark
Opbevaring og holdbarhed:
Ved -18°C eller koldere: Se ”Bedst før”.
Ved +5°C eller koldere: ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.
Produktets genanvendelse
Sortér emballagen som plastaffald.