Underlår 100%, 100-130 g. Frost
- Kolli: 4 x 2500 g
- Kalibrering: 100-130 g.
- Indpakning: Pose
- Holdbarhed: 12 måneder
Vægt pr. enhed: | 2500 g |
---|---|
Varenummer: | 73104293 |
Produktstregkode: | 5760725207362 |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 503 kJ / 120 Kcal |
Fedt | 4,4 g |
- heraf mættet fedt | 1,0 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 20 g |
Salt | 0,18 g |
Tilberedning
Direkte fra frost:
Steges i varmluftsovn ved 180°C i cirka 50 minutter.
Optøet:
Steges i varmluftsovn ved 180°C i cirka 40 minutter.
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Ingredienser
Kyllingeunderlår. Klasse A.
Kyllingen er opdrættet, slagtet, tilberedt og pakket i Danmark
Opbevaring og holdbarhed:
Ved -18°C eller koldere: Se ”Bedst før”.
Ved +5°C eller koldere: ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.
Produktets genanvendelse
Sortér emballagen som plastaffald.