Underlår 100%, ukal. ECC. Frost
Produktet er ECC-mærket og opfylder dermed internationale ECC-krav til dyrevelfærd udviklet af internationale dyreværnsorganisationer.
- Kolli: 4 x 2500 g
- Kalibrering: Ukalibreret
- Indpakning: Pose
- Holdbarhed: 12 måneder
| Vægt pr. enhed: | 2500 g |
|---|---|
| Varenummer: | 43171004 |
| Produktstregkode: | 5760725240727 |
| Næringsindhold pr. 100 g.: | |
|---|---|
| Energi | 503 kJ / 120 Kcal |
| Fedt | 4,4 g |
| - heraf mættet fedt | 1,0 g |
| Kulhydrater | 0 g |
| - heraf sukkerarter | 0 g |
| Protein | 20 g |
| Salt | 0,18 g |
Serveringsforslag
Gode i buffet og til børnemenuer.
Tilberedning
Direkte fra frost:
Steges i varmluftsovn ved 180°C i cirka 50 minutter.
Optøet:
Steges i varmluftsovn ved 180°C i cirka 40 minutter.
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Ingredienser
Kyllingeunderlår. Klasse A.
Kyllingen er opdrættet, slagtet, tilberedt og pakket i Danmark
Opbevaring og holdbarhed:
Ved -18°C eller koldere: Se ”Bedst før”.
Ved +5°C eller koldere: ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.
Produktets genanvendelse
Sortér emballagen som plastaffald.