Underlår 100%, ukal. ECC. Frost

Produktet er ECC-mærket og opfylder dermed internationale ECC-krav til dyrevelfærd udviklet af internationale dyreværnsorganisationer. 

  • Kolli: 4 x 2500 g 
  • Kalibrering: Ukalibreret
  • Indpakning: Pose
  • Holdbarhed: 12 måneder
  • Dansk Kylling

    Dansk Kylling

  • Nøglehuls mærket

    Nøglehuls mærket

  • Dyrevelfærd ECC

    Dyrevelfærd ECC

  • Dyrevelfærd 2 Hjerter

    Dyrevelfærd 2 Hjerter

  • Frost produkt

    Frost produkt

Vægt pr. enhed: 2500 g
Varenummer: 43171004
Produktstregkode: 5760725240727
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 503 kJ / 120 Kcal
Fedt 4,4 g
- heraf mættet fedt 1,0 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 20 g
Salt 0,18 g

Serveringsforslag

Gode i buffet og til børnemenuer.

Tilberedning

Direkte fra frost: 
Steges i varmluftsovn ved 180°C i cirka 50 minutter.

Optøet: 
Steges i varmluftsovn ved 180°C i cirka 40 minutter.

Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

Ingredienser

Kyllingeunderlår. Klasse A. 

Kyllingen er opdrættet, slagtet, tilberedt og pakket i Danmark

Opbevaring og holdbarhed:

Ved -18°C eller koldere: Se ”Bedst før”.
Ved +5°C eller koldere: ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.

Produktets genanvendelse

Sortér emballagen som plastaffald.  

Opskrifter med kyllingeunderlår