Citronkyllingebryst med semi dried kikærter og grillede grøntsager
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Kyllingebryst i citron-yoghurtmarinade
- Bland alle ingredienserne til marinaden.
- Lad kyllingen marinere 12-24 timer.
- Grill kyllingen til kernetemperatur 75°C.
Semi dried kikærter
- Vend kikærterne i olie, krydderier og salt.
- Bages 120-150°C indtil de er helt tørre, ca. 1.5 time.
Grillet squash, tomat, løg
- Flæk squash på langs
- Vend grøntsagerne i olie og salt.
- Grilles, skæres derefter i store stykker, løg groft hakkes.
Forslag til anretning
- Grøntsagerne vendes sammen med kikærter og krydderurter til en salat. Serveres med kyllingebrystet skåret i skiver.
Tip
- Undgå at kyllingebryst steger tørt, ved at give det en marinade med masser af smag. Vælg en marinade med citron og yoghurt, for mørt og saftigt kød.