Citronkyllingebryst med semi dried kikærter og grillede grøntsager

Citronkyllingebryst med semi dried kikærter og grillede grøntsager

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Kyllingebryst i citron-yoghurtmarinade

  1. Bland alle ingredienserne til marinaden.
  2. Lad kyllingen marinere 12-24 timer.
  3. Grill kyllingen til kernetemperatur 75°C.

Semi dried kikærter

  1. Vend kikærterne i olie, krydderier og salt. 
  2. Bages 120-150°C indtil de er helt tørre, ca. 1.5 time. 

Grillet squash, tomat, løg

  1. Flæk squash på langs
  2. Vend grøntsagerne i olie og salt.
  3. Grilles, skæres derefter i store stykker, løg groft hakkes. 

Forslag til anretning

  • Grøntsagerne vendes sammen med kikærter og krydderurter til en salat. Serveres med kyllingebrystet skåret i skiver.

Tip

  • Undgå at kyllingebryst steger tørt, ved at give det en marinade med masser af smag. Vælg en marinade med citron og yoghurt, for mørt og saftigt kød.   

 

Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/