Citronkyllingebryst med semi dried kikærter og grillede grøntsager

Citronkyllingebryst med semi dried kikærter og grillede grøntsager

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Kyllingebryst i citron-yoghurtmarinade

  1. Bland alle ingredienserne til marinaden.
  2. Lad kyllingen marinere 12-24 timer.
  3. Grill kyllingen til kernetemperatur 75°C.

Semi dried kikærter

  1. Vend kikærterne i olie, krydderier og salt. 
  2. Bages 120-150°C indtil de er helt tørre, ca. 1.5 time. 

Grillet squash, tomat, løg

  1. Flæk squash på langs
  2. Vend grøntsagerne i olie og salt.
  3. Grilles, skæres derefter i store stykker, løg groft hakkes. 

Forslag til anretning

  • Grøntsagerne vendes sammen med kikærter og krydderurter til en salat. Serveres med kyllingebrystet skåret i skiver.

Tip

  • Undgå at kyllingebryst steger tørt, ved at give det en marinade med masser af smag. Vælg en marinade med citron og yoghurt, for mørt og saftigt kød.