Corn flakes kylling med hot honey og agurkesalat

Corn flakes kylling med hot honey og agurkesalat

Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Corn flakes kylling  

  1. Krydr kyllingen med salt og krydderier - lad stå mindst 30 minutter.
  2. Panér kyllingen.
  3. Steges i ovn ved 200°C indtil gennemstegt - ca. 10 minutter.

Hot honey med kinesisk femkrydderi  

  1. Varm det hele op til kogepunktet.
  2. Si honningen.

Asiatisk agurkesalat

  1. Kog risvinseddike, limesaft, sukker og salt til en syltelage - lad afkøle.
  2. Hæld syltelagen over agurk, rødløg og chili – lad trække mindst 30 minutter.
  3. Bland sukkerærter og koriander i kort inden servering.

Forslag til anretning

Hæld den varme hot honey over kyllingen, servér med agurkesalat og mayonnaise.

 

Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/