Fettuccine med kyllingelever og salvie

Fettuccine med kyllingelever og salvie

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Kyllingelever

  1. Del hver kyllingelever i 6 dele.
  2. Sautér løg i smør og olivenolie, tilføj hvidløg og salvie – sautér et par minutter.
  3. Ved høj varme: tilføj kyllingelever og brun dem af.
  4. Opløs tomatpuré i grøntsagsbouillon,hæld på  og lad simre indtil kyllingeleverne er tilberedte.
  5. Smag til med salt og peber, tilføj evt. pastavand.

Fettucine

  1. Kog pastaen til al dente.

Forslag til anretning

Vend fettuccinen i saucen, drys pecorino over.

 

 

Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/