Marokkansk kylling med couscous og rødkål
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Marokkansk kylling
- Bland krydderierne til en krydderrub
- Gnid lårfileterne med krydderrubben, dryp med olie og steg dem i ovn ved. 220°C indtil de er gennemstegte.
Couscous
- Hæld grøntsagsbouillon over couscous, læg smørklatter på - lad trække 5 minutter.
- Smag til med salt og citronskal.
Rødkål
- Bland eddike, olie og salt - vendes med rødkål og persille.
- Lad trække mindst 10 minutter før servering.
Forslag til anretning
Afpynt kyllingelårene med citronskal og hakkede mandler, servér med couscous og rødkål.
Tip
Gnid overlår ind i en krydderrub, både på skindsiden og undersiden, og dryp med olie, for sprødt skind og smagfuldt kød.