Marokkansk kylling med couscous og rødkål

Marokkansk kylling med couscous og rødkål

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Marokkansk kylling  

  1. Bland krydderierne til en krydderrub
  2. Gnid lårfileterne med krydderrubben, dryp med olie og steg dem i ovn ved. 220°C indtil de er gennemstegte.   

Couscous  

  1. Hæld grøntsagsbouillon over couscous, læg smørklatter på - lad trække 5 minutter. 
  2. Smag til med salt og citronskal. 

Rødkål

  1. Bland eddike, olie og salt - vendes med rødkål og persille. 
  2. Lad trække mindst 10 minutter før servering.

Forslag til anretning

Afpynt kyllingelårene med citronskal og hakkede mandler, servér med couscous og rødkål.   

Tip

Gnid overlår ind i en krydderrub, både på skindsiden og undersiden, og dryp med olie, for sprødt skind og smagfuldt kød.