Spansk citronkylling

Spansk citronkylling

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Citronkylling

  1. Inderfileterne skæres i tynde skiver.
  2. Løg og hvidløg sauteres – kyllingen tilsættes og steges indtil mør.
  3. Citronsaft og revet citronskal tilsættes og bringes i kog.
  4. Smages til med salt og peber. 

Semi dried tomatoes

  1. Fordel alle ingredienserne over tomaterne.
  2. Bages i ovn ved 200°C i 2 timer.

Tomatsalat

  1. Vend alle ingredienserne sammen.

Forslag til anretning

  1. Vend persille og strimlet citronskal i den varme citronkylling og servér med brød samt tomatsalat.

 

Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/