Stegt kyllingebrystfilet med tapastilbehør

Stegt kyllingebrystfilet med tapastilbehør

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Stegt kyllingebrystfilet

  1. Salt kyllingefileterne.
  2. Steges/grilles 2 minutter på hver side ved høj varme i olie.
  3. Steges videres ved middel varme indtil gennemstegte.
  4. Krydres med peber, hviler 5 minutter, skæres i tykke skiver.

Majskolber

  1. Skræl majskolberne.
  2. Pensles med olie, steges på grill eller grillpande på alle sider indtil gennemtilberedte.
  3. Hver majskolbe skæres i 3 dele. 

Hummus

  1. Blend kikærter sammen med olivenolie, tahin, spidskommen og hvidløg.
  2. Smag til med citronsaft og salt.

Oliventapenade

  1. Blend oliven med hvidløg og olivenolie.
  2. Smag til med salt og peber.

Chilismør

  1. Rør smør med hakket chili, hakket løvstikke og salt.
  2. Rul til en pølse og sæt på køl.
  3. Skæres i tykke skiver ved servering.

Ristede mandler

  1. Rist mandlerne på panden.
  2. Vend i olie og salt.

Brushetta

  1. Skær brødet i 20 skiver.
  2. Ristes i ovn 175°C.

Anretning

Følgende anrettes på fad eller spækbræt

  1. Anrettes på fad eller spækbræt.
  2. Stegte kyllingefiletter i skiver.
  3. 8 skiver bruschetta smøres med hummus, afpyntes med oliven og frisk timian.
  4. 8 skiver bruschetta smøres med oliventapenade, afpyntes med soltørrede tomater.
  5. Majskolber med chilismør.
  6. Ristede mandler.