Stegt kyllingebrystfilet med tapastilbehør
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Stegt kyllingebrystfilet
- Salt kyllingefileterne.
- Steges/grilles 2 minutter på hver side ved høj varme i olie.
- Steges videres ved middel varme indtil gennemstegte.
- Krydres med peber, hviler 5 minutter, skæres i tykke skiver.
Majskolber
- Skræl majskolberne.
- Pensles med olie, steges på grill eller grillpande på alle sider indtil gennemtilberedte.
- Hver majskolbe skæres i 3 dele.
Hummus
- Blend kikærter sammen med olivenolie, tahin, spidskommen og hvidløg.
- Smag til med citronsaft og salt.
Oliventapenade
- Blend oliven med hvidløg og olivenolie.
- Smag til med salt og peber.
Chilismør
- Rør smør med hakket chili, hakket løvstikke og salt.
- Rul til en pølse og sæt på køl.
- Skæres i tykke skiver ved servering.
Ristede mandler
- Rist mandlerne på panden.
- Vend i olie og salt.
Brushetta
- Skær brødet i 20 skiver.
- Ristes i ovn 175°C.
Anretning
Følgende anrettes på fad eller spækbræt
- Anrettes på fad eller spækbræt.
- Stegte kyllingefiletter i skiver.
- 8 skiver bruschetta smøres med hummus, afpyntes med oliven og frisk timian.
- 8 skiver bruschetta smøres med oliventapenade, afpyntes med soltørrede tomater.
- Majskolber med chilismør.
- Ristede mandler.