Stegt kyllingebryst med kornfond, timian og citron

Stegt kyllingebryst med kornfond, timian og citron

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Kyllingebryst

  1. Varm olie og smør på en pande ved høj varme
  2. Kom kyllingebrysterne på panden når smørret bruser.
  3. Krydr kyllingebrysterne med havsalt
  4. Steg kyllingebrysterne på panden i ca. 3 minutter indtil en gyldenbrun farve.
  5. Kom kyllingebrysterne på en bageplade og kom timian ovenpå.
  6. Steg kyllingebrysterne færdige i ovnen ved 180C i ca. 12-15 min.
  7. Lad kyllingebrysterne trække i 10 minutter ved stuetemperatur.
  8. Pensl dem med kornfond og riv citron over
  9. Del dem på langs og anret.

Creme fraiche-creme

  1. Rør alle ingredienser til en glat og homogen creme

Spidskål

  1. Skær de to spidskål i både (6 både pr. spidskål) 
  2. Kom spidskålsbådene i en bradepande og krydr med olie og havsalt.
  3. Bag dem i ovnen ved 220C i ca. 10 min.
  4. Smør spidskålsbådene med creme fraiche-cremen.
  5. Anret de varme spidskålsbåde på fade.
  6. Kom cornichoner (skåret i mindres stykker) og karse ovenpå spidskålen.

Ovnbagte kartofler

  • Kom kartofler, olie, havsalt, rosmarin og timian i en gastrobakke/bradepande og mix dem godt.
  • Bag kartoflerne i ovnen ved 200C i ca. 35 minutter.
  • Anret kartoflerne i skåle og kom en masse fintskåret persille på toppen.
  • Afslut med at rive vesterhavsost over kartoflerne og persillen.

 

Opskriften er udviklet af Nocla, https://nocla.bio/

Produkter af brystfilet