Stegt kyllingebryst med kornfond, timian og citron
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Kyllingebryst
- Varm olie og smør på en pande ved høj varme
- Kom kyllingebrysterne på panden når smørret bruser.
- Krydr kyllingebrysterne med havsalt
- Steg kyllingebrysterne på panden i ca. 3 minutter indtil en gyldenbrun farve.
- Kom kyllingebrysterne på en bageplade og kom timian ovenpå.
- Steg kyllingebrysterne færdige i ovnen ved 180C i ca. 12-15 min.
- Lad kyllingebrysterne trække i 10 minutter ved stuetemperatur.
- Pensl dem med kornfond og riv citron over
- Del dem på langs og anret.
Creme fraiche-creme
- Rør alle ingredienser til en glat og homogen creme
Spidskål
- Skær de to spidskål i både (6 både pr. spidskål)
- Kom spidskålsbådene i en bradepande og krydr med olie og havsalt.
- Bag dem i ovnen ved 220C i ca. 10 min.
- Smør spidskålsbådene med creme fraiche-cremen.
- Anret de varme spidskålsbåde på fade.
- Kom cornichoner (skåret i mindres stykker) og karse ovenpå spidskålen.
Ovnbagte kartofler
- Kom kartofler, olie, havsalt, rosmarin og timian i en gastrobakke/bradepande og mix dem godt.
- Bag kartoflerne i ovnen ved 200C i ca. 35 minutter.
- Anret kartoflerne i skåle og kom en masse fintskåret persille på toppen.
- Afslut med at rive vesterhavsost over kartoflerne og persillen.
Opskriften er udviklet af Nocla, https://nocla.bio/