![Stegte tern af brystfilet, 1-hjertet. Frost.](/globalassets/rose-kylling-ny/chicken-on-cuttingboard/stegte-tern-af-bryst_1h_1920x1080.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![BBQ Brystfilet med kartoffel-blomkålssalat](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/grill-og-sommer/bbq-brystfilet-og-kartoffel--blomkaalsalat-1920x1080.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
BBQ Brystfilet med kartoffel-blomkålssalat
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
BBQ brystfilet
- Steg brystfileterne på kip eller en grill til de er gennemstegte.
Kartoffel-blomkålsalat
- Del blomkål i små buketter.
- Hæld kogende vand over og lad hvile tildækket 10 minutter.
- Skær de kogte kartofler i tern.
- Vend med dressingen.
Dressing
- Bland alle ingredienserne sammen.
Forslag til anretning
Skær BBQ kylling i skiver og servér med kartoffel-blomkålssalaten.