Grillet brystfilet med hotte tomater og ærtedip

Grillet brystfilet med hotte tomater og ærtedip

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Grillet brystfilet

  1. Kyllingebryst saltes og foldes om citronskiver, holdes sammen med en tandstik.
  2. Grilles på begge sider til gennemstegt.

Hotte tomater

  1. Eddike, sukker, timian og chili koges op og simre 10 minutter.
  2. Hældes kogende over cherrytomaterne, lad trække 15 minutter.
  3. Lagen hældes fra tomaterne inden servering.

Ærtedip

  1. Ærter blancheres, blendes med hvidløg og smages til.

Croutoner

  1. Brødet deles, vendes med olie, spidskommen, salt og peber.
  2. Bages i ovn ved 185°C ca. 7 minutter indtil sprøde.

Forslag til anretning

Kyllingen serveres med de hotte tomater afpyntet med brødcroutoner og krydderurt, dertil ærtedip.

Kan også serveres med løse ris.