![Stegte tern af brystfilet, 1-hjertet. Frost.](/globalassets/rose-kylling-ny/chicken-on-cuttingboard/stegte-tern-af-bryst_1h_1920x1080.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Grillet brystfilet med hotte tomater og ærtedip](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/brystfilet/grillet-brystfilet-med-hotte-tomater-og-aertedip.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Grillet brystfilet med hotte tomater og ærtedip
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Grillet brystfilet
- Kyllingebryst saltes og foldes om citronskiver, holdes sammen med en tandstik.
- Grilles på begge sider til gennemstegt.
Hotte tomater
- Eddike, sukker, timian og chili koges op og simre 10 minutter.
- Hældes kogende over cherrytomaterne, lad trække 15 minutter.
- Lagen hældes fra tomaterne inden servering.
Ærtedip
- Ærter blancheres, blendes med hvidløg og smages til.
Croutoner
- Brødet deles, vendes med olie, spidskommen, salt og peber.
- Bages i ovn ved 185°C ca. 7 minutter indtil sprøde.
Forslag til anretning
Kyllingen serveres med de hotte tomater afpyntet med brødcroutoner og krydderurt, dertil ærtedip.
Kan også serveres med løse ris.