![Stegte tern af brystfilet, 1-hjertet. Frost.](/globalassets/rose-kylling-ny/chicken-on-cuttingboard/stegte-tern-af-bryst_1h_1920x1080.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kylling med grillede asparges](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/brystfilet/kylling-med-grillede-asparges.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kylling med grillede asparges
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Marineret kylling
- Lav en marinade af honning, olivenolie og salt.
- Lad brystfileterne marinere mindst 30 minutter.
- Steges eller grilles indtil gennemstegt.
Tilbehør
- Karotter og asparges vendes i olivenolie, salt og peber.
Dressing
- Rør sennep, balsamico og olivenolie sammen til en vinaigrette.
- Tilføj skalotteløg.
Forslag til anretning
- Kyllingen skåret i skiver lægges over asparges og karotter, dressing dryppes over. Afpyntes med rødløg, brøndkarse og rosenpeber.