![Inderfilet 80%, 2000 g. Frost](/globalassets/rose-kylling-ny/chicken-on-cuttingboard/inderfilet-raa-1920x1080px.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kyllingesatays med peanut](/globalassets/rose-kylling-ny/opskrifter-blocks/kylling-satay.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kyllingesatays med peanut
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Kyllingesatays
- Vend inderfiletterne i olie, salt og peber.
- Sæt dem på træspyd.
- Grill/steg kyllingespyddene i olie til de er gennemstegte.
Peanutsauce
- Peanutbutter, kokosmælk, rød karrypasta og soja får et opkog.
- Røres sammen og smages til med limesaft.
- Serveres ved stuetemperatur.
- Afpyntes med hakkede peanuts.
Asiatisk agurkesalat
- Skær agurkerne på langs, skrab kernerne ud og skær dem i tern.
- Snit forårsløgene fint.
- Bland chilisauce, hakket chili, lime og koriander.
- Vend agurk og forårsløg heri.