Kyllingesatays med peanut

Kyllingesatays med peanut

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Kyllingesatays

  1. Vend inderfiletterne i olie, salt og peber.
  2. Sæt dem på træspyd.
  3. Grill/steg kyllingespyddene i olie til de er gennemstegte.

Peanutsauce

  1. Peanutbutter, kokosmælk, rød karrypasta og soja får et opkog.
  2. Røres sammen og smages til med limesaft.
  3. Serveres ved stuetemperatur.
  4. Afpyntes med hakkede peanuts.

Asiatisk agurkesalat

  1. Skær agurkerne på langs, skrab kernerne ud og skær dem i tern.
  2. Snit forårsløgene fint.
  3. Bland chilisauce, hakket chili, lime og koriander.
  4. Vend agurk og forårsløg heri.

Opskrifter med inderfilet