![Stegte tern af brystfilet, 1-hjertet. Frost.](/globalassets/rose-kylling-ny/chicken-on-cuttingboard/stegte-tern-af-bryst_1h_1920x1080.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Lynstegt grønkål og brystfilet](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/brystfilet/lynstegt-gronkaal-med-brystfilet-01.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Lynstegt grønkål og brystfilet
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Snit kål, forårsløg og chili.
- Skær kyllingen i lange strimler.
- Varm olie op i en stor wok, steg kyllingen i cirka 5 minutter og tilsæt chili og sesam.
- Tilsæt grønkål og forårsløg og steg i yderligere cirka 4 minutter
- Vend peanuts og æbler i og server.