Sprød kylling med frisk perlebygsalat

Sprød kylling med frisk perlebygsalat

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Sprød kylling

  1. Krydr kyllingen med salt.
  2. Steg i smør indtil gennemstegt og skindet er sprødt.

Tilbehør

  1. Kog perlebyggen og lad den afkøle.
  2. Ordn asparges og broccoli, og skær i mindre stykker, blancheres.
  3. Skær æbler i tern.
  4. Steg bacon sprød og del i mindre stykker.
  5. Vend perlebyg med hørfrøolie, hørfrø, æble, asparges, broccoli og bacon.
  6. Smages til med salt og peber.

Spørstegte rugbrødsstænger

  1. Rugbrød steges sprød på alle sider i smør.

Forslag til anretning

  1. Perlebygsalaten anrettes med crudité af radiser, rugbrødsstænger og stegt kylling.