![Stegte tern af brystfilet, 1-hjertet. Frost.](/globalassets/rose-kylling-ny/chicken-on-cuttingboard/stegte-tern-af-bryst_1h_1920x1080.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Sprød kylling med frisk perlebygsalat](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/brystfilet/kylling-med-frisk-perlebygsalat.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Sprød kylling med frisk perlebygsalat
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Sprød kylling
- Krydr kyllingen med salt.
- Steg i smør indtil gennemstegt og skindet er sprødt.
Tilbehør
- Kog perlebyggen og lad den afkøle.
- Ordn asparges og broccoli, og skær i mindre stykker, blancheres.
- Skær æbler i tern.
- Steg bacon sprød og del i mindre stykker.
- Vend perlebyg med hørfrøolie, hørfrø, æble, asparges, broccoli og bacon.
- Smages til med salt og peber.
Spørstegte rugbrødsstænger
- Rugbrød steges sprød på alle sider i smør.
Forslag til anretning
- Perlebygsalaten anrettes med crudité af radiser, rugbrødsstænger og stegt kylling.