Sprød kylling med frisk perlebygsalat
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Sprød kylling
- Krydr kyllingen med salt.
- Steg i smør indtil gennemstegt og skindet er sprødt.
Tilbehør
- Kog perlebyggen og lad den afkøle.
- Ordn asparges og broccoli, og skær i mindre stykker, blancheres.
- Skær æbler i tern.
- Steg bacon sprød og del i mindre stykker.
- Vend perlebyg med hørfrøolie, hørfrø, æble, asparges, broccoli og bacon.
- Smages til med salt og peber.
Spørstegte rugbrødsstænger
- Rugbrød steges sprød på alle sider i smør.
Forslag til anretning
- Perlebygsalaten anrettes med crudité af radiser, rugbrødsstænger og stegt kylling.