
Supremefilet i saltlage med perlecouscous og kapers
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Kylling
- Giv vand, salt, krydderier og urter et hurtigt opkog - lad afkøle.
- Lad supreme fileterne ligge i saltlage 12-24 timer.
- Grill indtil gennemstegte.
Perlecouscous
- Sautér skalotteløg i olie, hæld perlecouscous og grøntsagsbouillon på.
- Tilsæt salt, peber, citronskal og læg de hele hvidløgsfed på - koges under låg 12 minutter.
Kapersdressing
- Bland alle ingredienserne sammen til en dressing.
Forslag til anretning
Anret de grillede supreme fileter med kapersdressing og servér med varm perlecouscous.
Tip
Saltlagen kan varieres med alskens krydderier og urter - stilke fra urter kan med fordel bruges.
Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/