Tandoori-sesamspyd med æbleagurkesalat og bønnesalat

Tandoori-sesamspyd med æbleagurkesalat og bønnesalat

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Tandoori-sesamspyd af kyllingeinderfilet

  1. Sæt 2 inderfiletter på hvert spyd.

  2. Krydres med salt på alle sider.

  3. Vendes i sesam på den ene side.

  4. Steges/grilles 2-3 minutter på hver side.

  5. Pensles undervejs med tandoorikrydderi rørt med olie.

Agurkeæblesalat:

  1. Æble og agurk skæres i tynde skiver på mandolinjern.

  2. Opbevares i vand med limesaft i kondibøtte.

  3. Ved anretning hældes vandet fra og hakket chili vendes i.

Bønnesalat:

  1. Haricot verts og edamamebønner overhældes med kogende vand og trækker 10 minutter.

  2. Vandet hældes fra.

  3. Hvidløg sauteres, bønner steges ved 7-10 minutter.

  4. Sorte bønner vendes i de sidste 2 minutter.

  5. Smages til med salt og peber.