Tandoori-sesamspyd med æbleagurkesalat og bønnesalat
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Tandoori-sesamspyd af kyllingeinderfilet
-
Sæt 2 inderfiletter på hvert spyd.
-
Krydres med salt på alle sider.
-
Vendes i sesam på den ene side.
-
Steges/grilles 2-3 minutter på hver side.
-
Pensles undervejs med tandoorikrydderi rørt med olie.
Agurkeæblesalat:
-
Æble og agurk skæres i tynde skiver på mandolinjern.
-
Opbevares i vand med limesaft i kondibøtte.
-
Ved anretning hældes vandet fra og hakket chili vendes i.
Bønnesalat:
-
Haricot verts og edamamebønner overhældes med kogende vand og trækker 10 minutter.
-
Vandet hældes fra.
-
Hvidløg sauteres, bønner steges ved 7-10 minutter.
-
Sorte bønner vendes i de sidste 2 minutter.
-
Smages til med salt og peber.