![Stegte tern af brystfilet, 1-hjertet. Frost.](/globalassets/rose-kylling-ny/chicken-on-cuttingboard/stegte-tern-af-bryst_1h_1920x1080.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Tarteletter med grøn kyllingefrikassé](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/brystfilet/tarteletter-med-groen-kyllingefrikasse.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Tarteletter med grøn kyllingefrikassé
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Grøn kyllingefrikassé
- Afbag smør og mel, og tilsæt gradvist kyllingefond samt mælk under omrøring.
- Kog op med sennep og tilsæt forårsløg.
- Lad koge 3 minutter, tilsæt kyllingekødet og hakkede urter.
- Varmes igennem og smages til med salt og peber.
Tarteletter
- Form butterdejen til tarteletter, smør forme med olie.
- Bages i ovn ved 190°C med bagekugler i ca. 20 minutter.
- Tarteletterne tages ud af formene og bages yderligere 3-4 minutter.
Forslag til anretning
- Tarteletterne serveres med den varme kyllingefrikassé.