![Stegte tern af brystfilet, 1-hjertet. Frost.](/globalassets/rose-kylling-ny/chicken-on-cuttingboard/stegte-tern-af-bryst_1h_1920x1080.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Varm kartoffelsalat med stegt kylling](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/brystfilet/varm-kartoffelsalat.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Varm kartoffelsalat med stegt kylling
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Stegt kylling
- Kyllingen skæres i tern og steges med salt og peber indtil gennemstegt.
Kartoffelsalat
- Vend kartoflerne i olie og salt.
- Bages i ovn ved 200°C i 30 minutter.
- Steg bacon.
- Bland hytteost med dild, citronsaft og salt.
- Vend de lune kartofler med dressingen og resten af ingredienserne.
Rugbrødscrotoner
- Rist rugbrødsternene med smør til sprøde.
Forslag til anretning
Kyllingen vendes i kartoffelsalaten, afpynt med rugbrødscroutoner.