Burger af 100% lårfilet, 120 g. Frost
- Kolli: 4 x 2400 g
- Kalibrering: 120 g
- Indpakning: Pose
- Holdbarhed: 8 måneder
Vægt pr. enhed: | 2400 g |
---|---|
Varenummer: | 77202005 |
Produktstregkode: | 5760725235730 |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 831 kJ / 199 Kcal |
Fedt | 14 g |
- heraf mættet fedt | 3,8 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 18 g |
Salt | 0,18 g |
Tilberedning
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.
Pande: Brun de frosne burgere på begge sider ved høj varme og steg færdig ved middel varme i cirka 6 minutter på hver side.
Varmluftsovn: Steg de frosne burgere cirka 20 minutter ved 180°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Ingredienser
Hakkede udbenede kyllingeoverlår.
Kyllingen er opdrættet, slagtet, tilberedt og pakket i Danmark.
Opbevaring og holdbarhed:
Ved -18°C eller koldere: Se ”Bedst før”.
Ved +5°C eller koldere: ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.
Produktets genanvendelse
Sorter emballagen som plastaffald.