Hakket kylling 7-10% fedt, 1000 g. Frost
- Kolli: 8 x 1000 g
- Indpakning: Bakke
Vægt pr. enhed: | 1000 g |
---|---|
Varenummer: | 77105001 |
Produktstregkode: | 5760725226295 |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 656 kJ / 157 Kcal |
Fedt | 9,0 g |
- heraf mættet fedt | 2,4 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 19 g |
Salt | 0,20 g |
Serveringsforslag
Hakket kylling kan anvendes i alle alle retter, hvor du normalt anvender hakkekød, fx. frikadeller, boller i karry, spaghetti kødsauce og lasagne. Tilsæt eventuelt ekstra krydderier til hakket kyllingekød, da det har en mildere smag end andre hakkede kødtyper.
Tilberedning
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Ingredienser
Hakket kyllingeoverlår uden ben. Fedtindhold under 10%.
Collagen-/kødproteinforholdet under 8%.
Kylligeben kan forekomme.
Kyllingen er opdrættet i Danmark, slagtet i Danmark og pakket i Danmark.
Opbevaring og holdbarhed:
Ved -18°C eller koldere: Se ”Bedst før”.
Ved +5°C eller koldere: ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.
Produktets genanvendelse
Sorter emballagen som plastaffald.