Kyllingebryst med skind, 100%, 120-160 g. Køl
- Kolli: 4 x 2000 g
- Kalibrering: 120-160 g
- Indpakning: Bakke
Vægt pr. enhed: | 2000 g |
---|---|
Varenummer: | 52502998 |
Produktstregkode: | 5760725224673 |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 623 kJ / 149 Kcal |
Fedt | 6,9 g |
- heraf mættet fedt | 2,0 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 22 g |
Salt | 0,16 g |
Tilberedning
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Tilberedning af 120-160 g brystfilet i varmluftsovn:
Steges i varmluftsovn ved 180°C i 25-30 minutter.
Tilberedning af 120-160 g brystfilet på stegepande:
Steg i cirka 7-9 minutter på hver side ved middelvarme.
Ingredienser
Fersk kyllingebrystfilet med skind.
Kyllingeben kan forekomme.
Kyllingen er opdrættet i Danmark, slagtet i Danmark
og pakket i Danmark.
Opbevaring og holdbarhed ved max +5°C
Uåbnet: Se ”Sidste anvendelsesdato” på forsiden af emballagen.
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Bør ompakkes ved nedfrysning.
Produktets genanvendelse
Sortér emballagen som plastaffald.