Kyllingebryst med skind og ben, 100%, 230-290 g. Køl
- Kolli: 4 x 2000 g
- Kalibrering: 230-290 g.
- Indpakning: Bakke
| Vægt pr. enhed: | 2000 g |
|---|---|
| Varenummer: | 52502994 |
| Produktstregkode: | 5760725227575 |
| Næringsindhold pr. 100 g.: | |
|---|---|
| Energi | 546 kJ / 130 Kcal |
| Fedt | 5,1 g |
| - heraf mættet fedt | 1,3 g |
| Kulhydrater | 0 g |
| - heraf sukkerarter | 0 g |
| Protein | 21 g |
| Salt | 0,11 g |
Tilberedning
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Tilberedning af brystfilet 230-290 g i varmluftsovn:
Steges i varmluftsovn ved 180°C i 25-30 minutter.
Tilberedning af brystfilet
230-290 g på stegepande:
Steg i cirka 7-9 minutter på hver side ved middelvarme.
Ingredienser
Fersk kyllingebrystfilet med skind og ben.
Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.
Opbevaring og holdbarhed ved max +5°C
Uåbnet: Se ”Sidste anvendelsesdato” på forsiden af emballagen.
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Bør ompakkes ved nedfrysning.
Produktets genanvendelse
Sortér emballagen som plastaffald.