Kyllingebryst med skind 100%, 130-150 g. Frost
- Kolli: 2 x 2500 g
- Kalibrering: 130-150 g
- Indpakning: Pose
- Holdbarhed: 12 måneder
Vægt pr. enhed: | 2500 g |
---|---|
Varenummer: | 72503004 |
Produktstregkode: | 5760725114134 |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 623 kJ / 149 Kcal |
Fedt | 6,9 g |
- heraf mættet fedt | 2,0 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 22 g |
Salt | 0,16 g |
Tilberedning
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Tilberedning af brystfilet i varmluftsovn:
Direkte fra frost: Cirka 25-30 minutter.
Optøet: Cirka 20 minutter
Tilberedning af brystfilet på stegepande:
Direkte fra frost: Cirka 14 minutter på hver side ved middelvarme.
Optøet: Cirka 9 minutter på hver side ved middelvarme.
Ingredienser
Kyllingebrystfilet med skind.
Kyllingeben kan forekomme.
Kyllingen er opdrættet i Danmark, slagtet i Danmark
og pakket i Danmark.
Opbevaring og holdbarhed:
Ved -18°C eller koldere: Se ”Bedst før”.
Ved +5°C eller koldere: ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.
Produktets genanvendelse
Sortér emballagen som plastaffald.