Lårfilet med skind 100%, ukal. Frost
Saftig filet. Kyllingeoverlår uden ben.
- Kolli: 4 x 2500 g
- Kalibrering: Ukalibreret
- Indpakning: Pose
- Holdbarhed: 12 måneder
Vægt pr. enhed: | 2500 g |
---|---|
Varenummer: | 73950004 |
Produktstregkode: | 5760725228114 |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 696 kJ / 167 Kcal |
Fedt | 11 g |
- heraf mættet fedt | 3,0 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 17 g |
Salt | 0,19 g |
Tilberedning
Direkte fra frost:
Tilberedning i varmluftsovn ved 180°C: Cirka 45 minutter.
Optøede:
Tilberedning i varmluftsovn ved 180°C: Cirka 25 minutter.
Tilberedning på stegepande: Brunes og steges i ca. 10 minutter på hver side ved middel varme.
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Ingredienser
Kyllingeoverlår uden rygben, med skind.
Små kyllingeben kan forekomme.
Kyllingen er opdrættet, slagtet, tilberedt og pakket i Danmark.
Opbevaring og holdbarhed:
Ved -18°C eller koldere: Se ”Bedst før”.
Ved +5°C eller koldere: ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.
Produktets genanvendelse
Sortér emballagen som plastaffald.