Lårfilet uden skind 100%, ukal. Frost
Saftig filet af kyllingeoverlår uden skind og ben.
- Kolli: 4 x 2500 g
- Kalibrering: Ukalibreret
- Indpakning: Pose
- Holdbarhed: 12 måneder
Vægt pr. enhed: | 2500 g |
---|---|
Varenummer: | 73950002 |
Produktstregkode: | 5760725227957 |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 640 kJ / 150 Kcal |
Fedt | 9,5 g |
- heraf mættet fedt | 2,5 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 16 g |
Salt | 0,20 g |
Tilberedning
Direkte fra frost:
Tilberedning i varmluftsovn ved 180°C: Cirka 45 minutter.
Optøede:
Tilberedning i varmluftsovn ved 180°C: Cirka 25 minutter.
Tilberedning på stegepande: Brunes og steges i ca. 10 minutter på hver side ved middel varme.
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Ingredienser
Kyllingeoverlår uden skind og ben.
Små kyllingeben kan forekomme.
Kyllingen er opdrættet, slagtet, tilberedt og pakket i Danmark.
Opbevaring og holdbarhed:
Ved -18°C eller koldere: Se ”Bedst før”.
Ved +5°C eller koldere: ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.
Produktets genanvendelse
Sortér emballagen som plastaffald.