Lårfilet uden skind 100%, ukal. Køl
Saftig filet af overlår uden skind og ben.
- Kolli: 4 x 2000 g
- Kalibrering: Ukalibreret
- Indpakning: Pose
Vægt pr. enhed: | 2000 g |
---|---|
Varenummer: | 53904001 |
Produktstregkode: | 5760725227957 |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 640 kJ / 150 Kcal |
Fedt | 9,5 g |
- heraf mættet fedt | 2,5 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 16 g |
Salt | 0,20 g |
Tilberedning
Tilberedning i varmluftsovn ved 180°C: Cirka 25 minutter.
Tilberedning på stegepande: Brunes og steges i ca. 10 minutter på hver side ved middel varme.
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Ingredienser
Ferske kyllingeoverlår uden skind og ben.
Små kyllingeben kan forekomme.
Kyllingen er opdrættet, slagtet, tilberedt og pakket i Danmark.
Opbevaring og holdbarhed ved max +5°C
Uåbnet: Se ”Sidste anvendelsesdato” på forsiden af emballagen.
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Bør ompakkes ved nedfrysning.
Produktets genanvendelse
Sortér emballagen som plastaffald.