Banh Mi med glaseret kylling

Banh Mi med glaseret kylling

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Glaseret kylling

  1. Brun kyllingekødet i sesamolie – tilføj ingefær-hvidløgspasta og lad stege 2 minutter.
  2. Bland resten af ingredienserne sammen og hæld over kyllingekødet – lad glasere ved middelvarme.

Syltede gulerødder og daikon

  1. Lad gulerødder og daikon trække i syltelagen mindst 15 minutter.

Ingefær-hvidløgsmayo

  1. Blandes sammen

Forslag til anretning

Smør hver baguette med ingefær-hvidløgsmayonnaise, fyld med kylling, grøntsager og urter. 

 

Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/