![Hele lår med rygben 100%, ukal. Frost (2000 g)](/globalassets/rose-kylling-ny/chicken-on-cuttingboard/hele-laar-med-rygben-raa-1920x1080px.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kylling á la Osso buco](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/lar/kylling-a-la-osso-buco.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kylling á la Osso buco
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Kyllingelårene krydres med salt og peber, brunes i olie i en gryde 8-10 minutter.
- Tomater koges op med hønsefond, rosmarin, laurbærblade og hvidløg.
- Smages til med salt og peber.
- Kyllingelår lægges i gastrobakke, overhældes med tomatblanding og steges i ovn ved 185°C i 90 minutter.
Tilbehør:
- Gnocchi/pasta vendes lige efter kogning med gorgonzola.
- Smages til med salt og peber.
- Gnocchi/pasta lægges i fadet med kylling, afpyntes med citronskal og persille.