Kyllingelår med lavendel og nødder

Kyllingelår med lavendel og nødder

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Limesaft blandes med chilipasta og salt.
  2. Kyllingelår marineres heri i 30 minutter.
  3. Nødder hakkes groft og blandes med lavendel.
  4. Æg piskes med salt og peber.
  5. Kyllingelår pensles med æg og vendes i nøddeblandingen.
  6. Dryppes med olivenolie og steges i ovn 40-45 minutter ved 200°C.

Råstegte kartofler:

  1. Kartoflerne skæres i både, vendes i olie, salt og hakket rosmarin.
  2. Steges i ovn 30-35 minutter ved 200°C.

Sennepsdressing:

  1. Mayonnaise, creme fraiche og sennep røres sammen.
  2. Tilføj hakket rosmarin.
  3. Smages til med salt.