![Hele lår med rygben 100%, ukal. Frost (2000 g)](/globalassets/rose-kylling-ny/chicken-on-cuttingboard/hele-laar-med-rygben-raa-1920x1080px.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kyllingelår med lavendel og nødder](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/lar/noedde-lavendellaar.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kyllingelår med lavendel og nødder
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Limesaft blandes med chilipasta og salt.
- Kyllingelår marineres heri i 30 minutter.
- Nødder hakkes groft og blandes med lavendel.
- Æg piskes med salt og peber.
- Kyllingelår pensles med æg og vendes i nøddeblandingen.
- Dryppes med olivenolie og steges i ovn 40-45 minutter ved 200°C.
Råstegte kartofler:
- Kartoflerne skæres i både, vendes i olie, salt og hakket rosmarin.
- Steges i ovn 30-35 minutter ved 200°C.
Sennepsdressing:
- Mayonnaise, creme fraiche og sennep røres sammen.
- Tilføj hakket rosmarin.
- Smages til med salt.